Hälsingerådet: Hälsinglands Utbildningsförbund
Kontakta Hälsingerådet

Projektet är slut och Hälsinglands Utbildningsförbund tar över verksamheterna 11 augusti 2015. Välkommen till www.hufb.se!

Läs projektslutrapporten 'Gemensam gymnasie- och vuxenutbildning Hälsingland'Word

2014-11-21    

Förbundschef utsedd!

Thomas Winqvist, ny förbundschef Hälsinglands Utbildningsförbund

Thomas Winqvist, i dag verksam i Sydskånska gymnasie­förbundet, har utsetts som förbundschef i Hälsinglands Utbildningsförbund. Han tillträder sin tjänst i januari 2015.

Thomas Winqvist har en bakgrund som lärare. Han har varit verksam i Sydskånska gymnasieförbundet i 15 år.

– Det känns fantastiskt inspirerande att vara med och bygga upp en verksamhet från början, säger Thomas Winqvist, som hoppas att hans långa erfarenhet av gymnasieförbund i Skåne ska vara till nytta i uppbyggnaden av Hälsinglands Utbildningsförbund.

Hans erfarenhet av förbundsarbete är att beslut kring utbildningsfrågor kan fattas snabbare och det gagnar de studerande och medarbetarna i förbundet. Thomas Winqvist ser också fram emot att vara med och utveckla distans­undervisning och flexibelt lärande.

Thomas Winqvist är 51 år och bor i dag i Klågerup. Han är mycket intresserad av ridning och känner till att Bollnäs med omnejd är ett hästcenter. Den egna hästen får följa med i flytten till Bollnäs. Däremot lämnar han citron- och mandarinträden i Skåne.

– Det finns säkert annat att odla i Hälsingland, säger Thomas Winqvist, som ser fram emot uppdraget som förbundschef i Hälsinglands Utbildningsförbund. Förbundskansliets säte är i Bollnäs med förbundskontor i Kulturhuset.

Till förbundschef för Hälsinglands Utbildningsförbund har utsetts Thomas Winqvist. Han är i dag verksam i Sydskånska gymnasieförbundet och tillträder sin tjänst i januari 2015.

Här kan du läsa mer om Thomas Winqvist

Samordnare

Thomas Norgren

Tfn 0270-757 30

Besöksadress

Stadshustorget

821 80 Bollnäs

Fax 0278-256 00