Hälsingerådet: Hälsinglands Utbildningsförbund
Kontakta Hälsingerådet

Projektet är slut och Hälsinglands Utbildningsförbund tar över verksamheterna 11 augusti 2015. Välkommen till www.hufb.se!

Läs projektslutrapporten 'Gemensam gymnasie- och vuxenutbildning Hälsingland'Word

2014-12-16

Ett spännande arbete

Lena Paulsson

Lena Paulsson heter administrativa chefen i Hälsinglands Utbildningsförbund. I dag är Lena administrativ chef för den samlade administrationen inom barn- och utbildnings­förvaltningen i Bollnäs.

Lena Paulsson kommer från Ånge och började arbeta i Bollnäs kommun augusti 2013. Hon har de senaste åren haft olika chefsbefattningar i sin gamla hemkommun Ånge; chef för kommunkansliet, utbildningskontoret med mera.

Stugan en oas

Lena är 59 år och bor på Gärdet i Bollnäs. Men smulturonstället framför andra är torpet i Härnebo kvarn utanför Holmsveden. Där tillbringar hon så mycket fritid som möjligt. Där får Lena utlopp för sina gröna fingrar och kan koppla av med litteratur. Hon trivs i Bollnäs med dess rika kulturliv.

Nya administrativa rutiner

Det är Lena som ska börja bygga upp nya administrativa rutiner för förbundet. Tre kommuner ska bli en i Hälsinglands Utbildningsförbund. Den 15 januari börjar Lena sitt nya arbete på förbundskansliet i Kulturhuset i Bollnäs.

– Det känns oerhört spännande och utmanande att börja något nytt.

Lena Paulsson heter administrativa chefen i Hälsinglands Utbildningsförbund. I dag är Lena administrativ chef för den samlade administrationen inom barn- och utbildningsförvaltningen i Bollnäs.

Här kan du läsa mer om Lena Paulsson.

Samordnare

Thomas Norgren

Tfn 0270-757 30

Besöksadress

Stadshustorget

821 80 Bollnäs

Fax 0278-256 00